Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni !

Despre noi

logo-alcomtur

SC ALCOMTUR SRL

Principalele activitati ale SC ALCOMTUR SRL, infiintat din anul 1992, sunt reglementate de Actul constitutiv actualizat la data de 18.02.2013.  Domeniul principal de activitate este Comert cu ridicata al bunurilor de consum, ce corespunde grupei CAEN 464 si avand ca activitate principala 4646 Comert cu ridicata al produselor famaceutice. Societatea realizeaza si alte activitati printre care: alte forme de invatamant fiind furnizor de formare profesionala autorizat, alte activitati recreative si distractive, activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca, alte servicii de rezervare si asistenta turistica, lucrari de constructii, transporturi, activitati imobiliare etc.

 

Alcomtur este furnizor de formare autorizat pentru cursul de specializare ”Specialist in managementul deseurilor”, cod COR 325713, domeniul ocupational Administratie, fiind singurul furnizor pentru aceasta specializare din judetul Dolj. In acest context a dobandit expertiza in elaborarea documentatiei de autorizare a programelor de formare/initiere/specializare/calificare si in organizarea, desfasurarea si evaluarea activitatii de formare.

Durata cursului este de 60 ore din care 20 ore activități teoretice și 40 ore activități practice.

diploma1 diploma2