Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni !

Cursuri de formare

Alcomtur reuneste specialisti in resurse umane, în managementul proiectelor europene, formatori specializați în educația adulților precum și colaboratori in domeniile conexe, persoane care dovedesc aptitudini de comunicare si relationare in cadrul grupurilor profesionale.

Echipa noastră are o bogată experiență în implementarea proiectelor cu finanțare europeană, POSDRU si LDV.

Domnul Ing. Dr. Oprescu Marian Ruslan, administratorul firmei, a facut parte din echipa de management a proiectului transnational Mobility Project of the Leonardo da Vinci Programme, denumita: “Promovarea invatarii pentru profesionisti in domeniul Nefrologie vizând noi calități în tratamentul dializei si asigurarea de asistență medicală la standardele Uniunii Europene”;LLP-LdV/VETPRO/2011/RO/061

 

 

PROIECTE IN DERULARE

 

POSDRU ID: 130529 ”Reteaua Profesioniștilor în cautarea unui loc de munca – ProJobs”

Obiectivul general: imbunatatirea capacitatii de ocupare a somerilor (in special a somerilor tineri si a celor de lunga durata) din regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Est, Centru, Sud-Vest Oltenia si Sud Muntenia, printr-un pachet integrat de servicii de dezvoltare a unor competente cheie in vederea angajarii.

Obiectivele specifice:

1. Evaluarea potentialului profesional pentru un grup tinta de 600 persoane in cautarea unui loc de munca, someri, someri de lunga durata.

2. Cresterea gradului de formare profesionala in competente cheie prin furnizarea de cursuri de instruire pentru un numar de 300 persoane somere, inclusiv someri de lunga

3. Cresterea competitivitatii pe piata muncii prin furnizarea de cursuri de specializare pentru un numar de 300 persoane somere, inclusive someri de lunga durata.

4. Facilitarea incluziunii pe piata muncii prin instrumente inovative de sprijin de tipul job club pentru un numar de 600 persoane.

5. Cresterea gradului de ocupare in regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Est, Centru, Sud-Vest Oltenia si Sud Muntenia prin furnizarea unor servicii de tip consultanta personalizata si sesiuni de dezvoltare asistata dedicate dezvoltarii personale si deprinderii de tehnici si abilitati specific de ocupare pentru un numar de 600 persoane somere, inclusiv someri de lunga durata