Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni !

Marketing personal – prezentare la interviu

  • 0
info&consiliere

Marketing personal – prezentare la interviu

 header-projobs-web

INVITAȚIE

Stimată Doamnă/ Stimate Domn,

Vă invităm vineri 20 noiembrie, ora 15, la sediul Jobs Club din Craiova, str. Bucovăț nr. 3, la un nou atelier de lucru organizat în cadrul activității A.5.4. Furnizarea serviciilor de Job Club, cu subiectul ”Marketing personal. Prezentarea la interviu – tehnici și tactici utile” în vederea dezvoltării unui ansamblu de competențe necesare în procesul de incluziune pe piața muncii.

Activitatea este organizată de SC Alcomtur SRL, partener în cadrul proiectului ”ProJobs – Rețeaua Profesioniștilor în căutarea unui loc de muncă” și va fi susținută de experții administratori JobClub.

Prin organizarea de evenimente sub forma atelierelor de lucru dedicate dezvoltării personale și deprinderii de tehnici și abilități specifice de ocupare, ne dorim să facilităm incluziunea persoanelor din grupul țintă format din persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri, șomeri de lunga durată și să contribuim la creșterea gradului de ocupare în regiunea Sud-Vest Oltenia.

Va așteptăm !

Cu stimă,

Costel OLTEANU

Manager de proiect

Participarea dumneavoastră va contribui în mod sigur la succesul acestui eveniment.

Ersilia Oprescu – expert comunicare

Radu Zdrancotă – administrator JobClub

fund