Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni !

Monthly Archives: November 2015

  • 0
anunt

Dezvoltare compententelor pe piata muncii

header

INVITAȚIE

 Stimată Doamnă/ Stimate Domn,

Vă invităm sâmbătă 14 noiembrie 2015, ora 10, la sediul Jobs Club din Craiova, str. Bucovăț nr. 3, la o nouă sesiune de dezvoltare asistată organizată în cadrul activității A.5.5. Dezvoltare Job Cluburi Regionale; Derulare activități personalizate pentru grupul țintă, în vederea dezvoltării unor competențe diverse necesare în procesul de incluziune pe piața muncii.

Sesiunea de dezvoltare asistată este organizată de SC Alcomtur SRL, partener în cadrul proiectului ”ProJobs – Rețeaua Profesioniștilor în căutarea unui loc de muncă” și va fi susținută de domnul Adrian Dragotoiu. În cadrul evenimentului vor fi dezbătute subiecte pentru depășirea blocajelor mentale și emoționale si recăpătarea încrederii în sine privind statutul în societate pentru integrarea pe piața muncii și vor fi prezentate strategii de poziționare pe piața muncii.

Prin furnizarea serviciilor de tip consultanță personalizată și sesiuni de dezvoltare asistată dedicate dezvoltării personale și deprinderii de tehnici și abilități specifice de ocupare, ne dorim să facilităm incluziunea social a persoanelor din grupul țintă format din persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri, șomeri de lungă durată și să contribuim la creșterea gradului de ocupare în regiunea Sud-Vest Oltenia.

Participarea dumneavoastră va contribui în mod sigur la succesul acestui eveniment.

 Va așteptăm !

Cu stimă,

Costel OLTEANU

Manager de proiect       

                                                                 

Ersilia Oprescu – expert comunicare

Radu Zdrancotă – administrator JobClub

footer


  • 0
info&consiliere

Marketing personal – prezentare la interviu

 header-projobs-web

INVITAȚIE

Stimată Doamnă/ Stimate Domn,

Vă invităm vineri 20 noiembrie, ora 15, la sediul Jobs Club din Craiova, str. Bucovăț nr. 3, la un nou atelier de lucru organizat în cadrul activității A.5.4. Furnizarea serviciilor de Job Club, cu subiectul ”Marketing personal. Prezentarea la interviu – tehnici și tactici utile” în vederea dezvoltării unui ansamblu de competențe necesare în procesul de incluziune pe piața muncii.

Activitatea este organizată de SC Alcomtur SRL, partener în cadrul proiectului ”ProJobs – Rețeaua Profesioniștilor în căutarea unui loc de muncă” și va fi susținută de experții administratori JobClub.

Prin organizarea de evenimente sub forma atelierelor de lucru dedicate dezvoltării personale și deprinderii de tehnici și abilități specifice de ocupare, ne dorim să facilităm incluziunea persoanelor din grupul țintă format din persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri, șomeri de lunga durată și să contribuim la creșterea gradului de ocupare în regiunea Sud-Vest Oltenia.

Va așteptăm !

Cu stimă,

Costel OLTEANU

Manager de proiect

Participarea dumneavoastră va contribui în mod sigur la succesul acestui eveniment.

Ersilia Oprescu – expert comunicare

Radu Zdrancotă – administrator JobClub

fund


  • 0
becoming-teacher

Examen de absolvire – competente informatice

 header-projobs-web

Proiect Cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Investește în oameni !

Nr.453/18.11.2015

Rețeaua Profesioniștilor în căutarea unui loc de muncă COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. Alcomtur S.R.L., partener în cadrul proiectului ”Projobs – Rețeaua Profesioniștilor în căutarea unui loc de muncă”, POSDRU/125/5.1/S/130529, organizează în Craiova, strada Unirii nr. 26, etaj 1, miercuri 18 noiembrie 2015, începând cu ora 16, examenul de absolvire a persoanelor care au participat la programul de formare pentru dezvoltarea competențelor informatice, inițiere IT.

Pe parcursul celor 60 de ore de formare participanții au parcurs modulele: Arhitectura PC, Sistemul de operare Windows 7, Procesorul de texte Microsoft Word 2010, Procesorul de calcul tabelar Microsoft Excel 2010, Programul de prezentare Microsoft PopwerPoint 2010 și Utilizarea internetului. De cursurile gratuite au beneficiat persoanele grup țintă din cadrul proiectului format din șomeri din Regiunea Sud Vest Oltenia.

Urmare a promovării examenului de absolvire, persoanele din grupul țintă vor primi un Certificat recunoscut pe piața muncii, eliberat sub egida Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației Naționale.

Scopul principal al activității de formare a fost dezvoltarea de competențe specifice în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, dar și reducerea șomajului, inclusiv a șomajului de lungă durată.

 

Pentru informații suplimentare: Raluca Gavrilă, Asistent de curs web: www.alcomtur.ro
tel: 0040 766 33 24 29

email: alcomtur@yahoo.com

fund